Warning: Creating default object from empty value in /home/alkongel/public_html/components/com_k2/views/itemlist/view.html.php on line 743

Super User

tiistai, 30 maaliskuu 2021 18:37

Masennus, juominen

Ohimenevä masennus, joka haittaa elämää vain lievästi, on normaali tunne-elämän ilmiö.
Kohdallani henkiset rappiotilat peittyivät rankkaan juomiseen, mutta alkaessani raittiuden aloin tuntemaan ja kokemaan useita masennustilan oireita, sekä psyykkisiä ongelmia.
tiistai, 30 maaliskuu 2021 18:30

Elämän halu

Raittiuteni vaatii oikeita askelia ja valintoja! Yksi tärkeistä oli hyväksyä itseni ihmisenä, sekä hyväksyä mennyt huonokin elämä.
Minä aloin yksinäisyydessä kasvattamaan uskoa, uskoin kohdalleni osuvan jotain ”suurta”, kunhan jatkan sinnikkäästi oman itseni kasvattamista. Uskoin tähän ”suuren” osumiseen niin voimakkaasti, että on mahdotonta kertoa sen voimakkuutta.…
tiistai, 30 maaliskuu 2021 18:24

Tarvitsemme mielen vakautta

Tänä aikana tarvitsemme mielen vakautta, rauhaa mieleemme. Ei voi elää jatkuvasti ajatuksien heiluessa laidasta laitaan kuin apina häkissä. Ajatuksien tuska saa mielemme ja kehomme voimaan todella pahoin.
 
Minä sairauteni voimasta koen ulkoisesti olevani yksinäinen, silti hengellisesti en sitä ole, kuitenkin tarvitsen tätä hengellistä yksinäisyyttä mikä vaatii todellista keskittymistä ja minäni hakemista, esimerkkinä jollaisia lapsena olimme ja miksi meidän nyt tulisi tulla.
 
Tähän minulle vieraaseen rauhaan oppimalla edes vähän paneutumaan syvällisemmin alan saavuttamaan tarvitsemaani levollisuutta elämääni.
 
tiistai, 30 maaliskuu 2021 18:20

Alkoholistin vala

Alkoholisti vannoo (kuten minäkin tein) lopettavansa juomisen harva se päivä, aloittaen kuitenkin yhä uudestaan vajoten syvempään ahdinkoon. Alkoholisti voi auttaa itseään myöntämällä olevansa alkoholisti, nöyrtyä suuren tuskan alla hyväksymään tosiasian elämässään.
tiistai, 30 maaliskuu 2021 18:15

Perheen henkinen tila

Perheen henkinen tila

on musertavassa tilassa nyt korona ajassa. Alkoholistin (juopon) ajatuksissa tulee helposti myös itsetuhoisia ajatuksia, niin on tullut monille meistä. Pitää muistaa, että myös muille perheenjäsenille voi tulla itsetuhoisia viettejä, juopon elämän seurauksena.

Sivu 1 / 17