• Kaipaatko

  Kaipaatko "kokenutta" tukea!

  Kommentoi, tutustu, mieti kommentteja!
 • 1
Tervetuloa,

Mitä täällä on sinulle? (rekisteröidy ja liity ryhmään) rekisteröityneenä saat enemmän Chat toimintoja. HUOM älä poistu välittömästi, mikäli sinulla on mahdollisuus niin jää odottamaan muita keskustelijoita. Voit myös jättää oman viestin ennen poistumistasi wink

Tämän Live Chatin käyttäjille tiedoksi, Chatin tavoitteena on lisätä tietoisuutta päihdesairaudesta (alkoholiongelmasta) ja siitä toipumisesta. Chat on kaikille avoin tervetulleita ovat toipumista tavoittelevat (tietoa tarvitsevat) päihderiippuvaiset ja heidän läheiset, sekä asioista perillä olevat henkilöt. Kun päivät tuntuvat pitkiltä, liity meihin (Chat) samoin tunteviin, keskustelemme kaikenlaisista ongelmista, elämästä itsestään (aihe kuin aihe). 

Olemme luoneet myös ryhmän Live Chat ryhmäkeskustelu täällä ryhmässä voitte jatkaa yhdessäoloa ja keskustelua avoimesti, tutustutaan toisiimme ja erilaisiin kohtaloihin liity ryhmään kuluitta. Live Chat sekä ryhmä keskustelut mistä aiheesta vain haluat keskustella, kun jokin asia (aihe) painaa mieltä on tärkeää päästä siitä keskustelemaan, keskustelun kautta saavutetaan mielenrauhaa.


Olemme avanneet tämän CHAT chattia voidaan käyttää ryhmäkeskusteluihin ja/tai yksityisiin keskusteluihin (voidaan muuttaa tarvittaessa ominaisuuksia). Olemme myös huolehtineet turvallisuudesta. meidän Chat käyttää SSL/TLS-suojausta keskustelujesi ja käyttäjien tietojen suojaamiseen. Chat ryhmäkeskusteluhistoria arkistoidaan automaattisesti kolmeksi kuukaudeksi.

MITÄ HENKILÖKOHTAISIA TIETOJA NÄYTETÄÄN MUILLE KÄYTTÄJILLE

 • Jokaisen käyttäjän ryhmäkeskusteluprofiili täytetään tiedoilla, joilla he ovat päättäneet kirjautua sisään.
 • Facebook-kirjautumisissa näkyy käyttäjän Facebook-nimi, profiilikuva, sukupuoli (jos määritetty) ja linkki Facebook-profiiliin.
 • Twitter-kirjautumisissa näkyy käyttäjän Twitter-nimi, kuvaus, seuraajien määrä ja linkki Twitter-profiiliin.
 • Alkoholiongelma-tilin kirjautumisissa näkyy valittu lempinimi ja joissakin tapauksissa ryhmäkeskustelun omistajan valitsema mukautettu avatar.
 • Vieraskirjautumisissa näkyy ryhmäkeskusteluun valittu lempinimi ja tavallinen avatar.

- Alkoholismi on etenevä ja paheneva sairaus juomisen jatkuessa, usein alkoholisti menettää kaiken perheensä, työpaikat jopa vapauden myös oman itsensä (elämänsä). Alkoholistin on herättävä todellisuuteen missä alkoholistille selviää sen hetkinen elämän tilanne (kurjuus).

- Kukaan ei voi toipua sairaudesta, ellei tiedä millaista sairautta sairastaa. Täällä alkoholistille toivomme silmien aukaisua havaitsemaan oma voimattomuus hallita juomistaan. Ymmärtää oma tilansa, alkoholismi sairaus mihin on haettava ulkopuolista apua siitä selviytymiseen, sekä elämiseen sairauden kanssa.

- Alkoholisti (juova) elää aina hämärässä ja puutteellisessa todellisuudentajussa ymmärtämättä tilaansa, minulla ei ollut myöskään mitään käsitystä silloisesta juovasta (minä) alkoholista. Tämän vuoksi alkoholisti tarvitsee läheisten määrätietoisia ja toistuvia avunpyyntöjä ottaa apua vastaan alkoholiongelmaan.

Toivottavasti olet jo saanut tai saat täältä motivaation hoitaa alkoholismi sairautta. Käytä mahdollisuuksien mukaan kaikkea tietämystä ja kokemusta sivustolta, että saisit tukea raittiuden tielle emmekä ajautuisi samaan vanhaan takaisin.

 • Saamattomuus
  Saamattomuuteni oli hirveätä, pieniinkään askareisiin ei ollut liikkeelle saavaa voimaa.…
 • EHYT ry
  EHYT ry http://www.ehyt.fi/fi/ehyt_ry/tietoa_toiminnasta - vertaistukea ja kohtaamispaikkatoimintaa- Mobiiliapu-hankeessa on kehitetty…
 • Ripittäytyminen miksi?
  Minua vaivasi erittäin pitkään sanomattomuus siirry>>, en kertonut todellisia tuntojani,…

 

Raittius elämäntavaksi 

 Olemme muuttaneet Live Chatin toiminnon, nyt olemme liittäneet sivustoon Live chat Suomi ja avuksiAlkoholiongelmaan. Tämän sivuston sisällä kirjautuneet vieraana tai rekisteröityneenä käyttäjät voivat keskustella ryhmäkeskusteluissa, mutta kun rekisteröidyt saat enemmän mahdollisuuksia toimintoihin.

Ole rohkeasti mukana keskusteluissa

Olemme saaneet runsaasti yhteydenottoja, että laittaisimme viikon päiville Live Chat kokoontumiselle aloitusajan. Toivottavasti nämä annetut ajat yhdistää kaikkia, mutta aina kun tuntuu keskusteluun hakeutua olet tervetullut. Keskustelemme live chat ma-pe klo 20.00 alkaen, sekä la-su 18.00 alkaen Huom! kaikkina muinakin aikoina olet tervetullut lämpimästi keskustelemaan. 

Alkoholistin ujous, sekä arkuus estää kanssakäymisen vuorovaikutteisilla tavoilla? Täällä voi keskustella omin sanoin (kirjoittaa, myös äänellä)) mitään häpeämistä mukana olemisesta ei ole. Olet tärkeä kun osallistut keskusteluihin, osallistumalla autat muita ja ensisijaisesti myös itseäsi. 

Otamme mielellämme vastaan palautetta email: palaute(at)alkoholiongelma.com, voit antaa palautetta verkkosivuistamme tai muusta toiminnastamme. Palautteen yhteydessä saatuja tietoja käytetään vain palautteen käsittelyyn tai vastaamiseen.


Alkoholisti vannoo lopettavan juomisensa harva se päivä, alkaen kuitenkin yhä uudestaan vajoten syvempään ahdinkoon. Alkoholisti voi auttaa itseään myöntämällä olevansa alkoholisti, nöyrtyä suuren tuskan alla hyväksymään tosiasian elämässään.

Tutkittu, myös myönnetty kuinka parhaiten toinen ongelmainen ymmärtää ongelmaista parhaiten ja saa ongelmaisen luottamuksen helpommin, luottamus on tärkeintä katkaisemaan matkan alkoholismiin.


 Anna tukesi, auta läheisiäsi tai itseäsi!

Sivustollamme on ainutlaatuinen mahdollisuus monipuoliseen tukeen, mikäli tarvitset henkilökohtaista apua, myös tunnet surua läheisistä ongelman kanssa elämisestä. Voit rekisteröityä ja antaa ystävällesi tai vaikka työnantajana tunnuksesi, että henkilö pääsee omalle sivustolle. Kerro läheisille sivustosta, on mahdollista että henkilö saa täältä kipinän jota tarvitsee raittiuden aikaan saamiseksi.


Kokemuksiemme mukaan RAITTIUS on ainoa vaihtoehto:

Raittius on alkoholistille elintärkeää. Elimistömme on oltava puhtaita epätasapainoon aiheuttavista aineista kuten alkoholista sekä muista riippuvuuksia aiheuttavista aineista.

Alkoholin tai muiden riippuvuutta aiheuttavien aineiden käyttö muuttaa mielialaamme mielialamme huononee jatkuvasti ja koemme yhä vähemmän ja vähemmän tekemiämme toimintoja miellyttävinä. Kuvittelemme hallitsevamme päihdyttävien aineiden käytön, silti tulemme yhä enemmän kykenemättömäksi kontrolloimaan omaa tilaamme (päihtymistä).

Kontrollointikyvyn heikkenemisen seurauksena alamme tuntemaan käytön haittavaikutuksia kehossamme, mielessämme, tunne elämässämme ja sielussamme. Näiden seurauksena syventyy myös masennuksemme.

Alkoholisti kieltää ongelmat kielteinen ajattelu lisääntyy ongelmien ja juomisen jatkuessa. Vain raittius voi auttaa meitä, ensimmäinen asia on ymmärtää olevansa ”sairas” alkoholisti kykenemätön yksin selviämään raittiuden raskaasta tiestä. Raittius luo pohjan uusille ratkaisuille vanhoihin ongelmiin (elämän tapaan).


Ota keskustelut vakavasti!

Yritä siis ottaa asiat vakavasti, kun liityt Live Chat ryhmäkeskusteluun mukaan.

Koska jokainen mukana oleva sivustossamme koostuu erilaisista yksilöistä ja ihmiset pyrkivät tarttumaan muutamiin suosituimpiin kohteisiinsa, toivottavasti meidän Live Chat on se jonka avulla voit mukavasti ja rennosti olla mukana. 

Tunne rennosta ja asiallisesta keskusteluista ja kommenteista nämä ihmiset antaa sinulle mahdollisuuden saavuttaa keskusteluhuoneen voiman.


Käytämme pop-up ikkunoita viestittämiseen. Uusia uutisia linkkeineen tai linkkejä artikkeleihin, myös videoita esitellä (uusimpia) lisäksi ikkunoihin voi sijoittaa kuvagallerioita tai lyhyitä huomautuksia ja täydennyksiä jotka tuntuvat liian pieniltä itsenäisiksi sivuiksi tai pitempiäkin tekstejä, mikä helpottaa luettavuutta, kun alkuperäinen linkkisivu ei katoa alta pois.

Ikkunat palvelee kaikkia kävijöitä, antaa ajantasaista tietoa tuesta alkoholismiin. Pop-up -ikkuna on normaali html-tiedosto, jonka linkissä on lyhyt HTML-koodi. Ne ovat itsenäisiä sivuja, ikkunoihin voi tarvittaessa lisätä myös työkalu- ja osoiterivit sekä vierityspalkin.


On muistutettava vakavasta sanoisinko "harhasta", olemattomasta uskomuksesta. Uskomus koskee kaikkia vakavia tapahtumia, siis huonoja seuraamuksia jotka ei kosketa meitä millään tavalla. Ohitamme ne tiedot tapahtumista olan kohautuksella, sillä nämä ei kosketa nyt eikä uskomuksemme mukaan "koskaan" meitä itseämme....
Olin urheilija henkeen vereen, juomiseni seurauksena päädyin penkkiurheilijaksi..... kaiken menettäneenä