• OLETKO TYYTYVÄINEN ELÄMÄÄSI?

  OLETKO TYYTYVÄINEN ELÄMÄÄSI?

  Kaiken suuren alullepanija on TYYTYMÄTTÖMYYS!
 • Vaipua alas (pohjalle) voisi kutsua biologiselle tasolle

  Vaipua alas (pohjalle) voisi kutsua biologiselle tasolle

  Oletko matkalla alkoholismiin? Lue lisää
 • 1
 • 2

Tiedoksi jäsennyydestä

Lue säännöt Live Chat ym. sivustomme käytöstä

Kaikki kirjoitukset ja mahdolliset asiakirjat jotka sisältyvät tähän sivustoon (LiveChat) ovat vain esitetty tiedoksi muille keskustelijoille. Mikään materiaali ei ole tarkoitettu korvaamaan ammatillista hoitoa tai ottamaan huomioon pätevän psykiatrin tai lääkärin henkilökohtaista apua, sekä lääketieteellistä hoitoa.

Materiaalia tällä sivustolla ei voida eikä saa käyttää perusteena diagnoosin tekemiselle tai hoidon valitsemiselle. Jos löydät jotain, jotka tulisi korjata, ota yhteyttä, info(at)alkoholiongelma.com


Live Chat-tuki jäsenille

Live Chat tarjoaa laadukasta vertaistukea päihderiippuvuuteen ja myös muihin riippuvuuksiin läheisille. Chatissa toimintamme arvolähtökohtina ovat käyttäjien ja yksilöllisyyden arvostaminen, yhteisöllisyys, sekä kunnioittaminen muita käyttäjiä kohtaan. 

Live Chat yksityiskeskustelut "Kynä" nimimerkin kanssa (on kirjoittanut valtavasti artikkeleita, Facebook ja alkoholiongelma sivustolle) tarjoavat ratkaisun alkoholiongelmasta käytäville keskusteluille. Yksityiset keskustelut voivat olla teksti, ääni puheluita (Skype). Jokaisella on omaa sanottavaa ja kerrottavaa kaikki on toivottavaa, mukana olemisella autamme toisia, sekä ennenkaikkea itseämme.


 Pelko ja yksinäisyys! 

Mikäli koet epävarmuutta ja kamppailet itsesi kanssa ujoudesta, sosiaalisella epävarmuudella tai pitkäaikaisilla vaikeuksilla saada ystäviä? Totuus on, että kukaan meistä ei ole syntynyt sosiaalisilla taidoilla. Ne ovat asioita, jotka opimme ajan myötä - ja hyvä uutinen on, että voit myös oppia ne. 

Huolimatta siitä, kuinka hermostuneelta tunnet itsesi muiden seurassa, voit oppia käsittelemään itsekriittisiä ajatuksia, lisäämään itsetuntoa ja tulla varmemmaksi vuorovaikutuksessa muiden kanssa. 

Sinun ei tarvitse muuttaa persoonallisuuttasi, mutta oppimalla uusia taitoja ja omaksumalla erilaisen näkökulman voit päästä ujoudesta tai sosiaalisesta arkuudesta, karkottaa yksinäisyyden ja nauttia vahvoista, täynnä olevista ystävyyssuhteista.


VALIKOT KUVA
Kun olet rekisteröitynyt: Näet LIVE Chat valikosta > Jäsennyys (raittiuteen) tämän valikon oikealla puolella Jäsennyyden erilaisia tukia! Ensin sinun pitää rekisteröitymisen jälkeen siirtyä valikosta > Jäseneksi liittyminen ja valita oma Jäsennyytesi, että pääset näihin tukiin (Tervetuloa "Tukeesi ja Katso videoita Galleria) valikoista valinta.
 
 

  
TERVETULOA "TUKEESI" (valikko), ps. VALIKOT kuvassa
Rekisteröidy sivustoomme Jäseneksi. Rekisteröinnin avulla saamme kohdistettua sinut oikeaan Jäsenet toimintapaikkaan missä saat yksilöllista tukea juuri sinulle. Lähetämme sinulle rekisteröityäsi antamaasi sähköposti osoitteeseen nimimerkin ja salasanan joilla pääset valitsemaasi omaan Jäsennyytesi sivustoon, vain sinulle. Tämän palvelun valittuasi olemme koko ajan kanssasi matkalla raittiuteen monin eri tavoin, et ole yksin raittiuden tiellä!
 
Useimmat meistä tiedämme kohtalon joka on läpikäytävä, kun emme hakeneet apua alkoholiongelmaan, mikä pahinta sitä myös minulle tarjottiin monesta suunnasta. Olin "hullu" sillä terveyteni henkisesti ja voimavarani olisivat olleet hyvät ottaessani hyvissä ajoin apua vastaan. Kuinka vaikeaa on aloittaa raittius kaiken menettäneenä syvän masennuksen tilassa. Siksi raittius pitää alkaa ennen kohtalokkaita tapahtumia juomisen seurauksina.

Menetin perheeni, omaisuuteni myös häämöttävän urheilu-urani, olin hyljeksitty ihminen. Minuakin taputeltiin selkään urheilumenestyksen takia. Kaikki oli lyhyt aikaista myös perheonni jota sain kokea. Muistan vuosikymmenien jälkeen, kuinka katsoin ikkunasta muuttokuormaa joka lähti pihasta vieden rakkaimpani lopullisesti kauas pois. Itkin illalla vuolaasti, itkin vuolaasti useita vuosia itseni uneen.

Lopettamalla alkoholin käytön kokonaan on alkoholistille ainoa tapa saada romahtanut elämä takaisin.
Mistä alkoholiongelmaan saa apua, monelle juovalle ei ole käsitystä lainkaan mistä?, pieni osa on tietoinen jostakin avun lähteestä. Internet antaa vertaistukea johon alkoholisti jää koukkuun, onko hyvä vai paha (pitkittää ja pahentaa juomisen seurauksia).

 

 
KATSO VIDEOITA GALLERIA (valikko) ps. VALIKOT kuvassa
Tarjoamme äänite palveluita Jäsen Galleria auttavalla äänitteellä toivotaan ajatusten heräämistä, myös hakea apua Alkoholismiin. Äänitteiden lisäksi artikkeleita, sekä muita argumentteja liittyessäsi Jäseneksi tule mukaan (tutustumaan).

Tällä sivulla ovat kuunneltavissa valikoituja äänitteitä nauhoitearkistosta, äänitteissä kerrotaan alkoholismin vaikutuksista alkoholin käyttäjään. Äänitteet omista kokemuksista ja niiden innoittamina ystäväiseni toivottavasti sinulle avuksi. Sinulle avuksi siinä mielessä, että saat ajattelemisen aihetta ehkä niin paljon, että alat etsimään apua ja alat ottamaan apua vastaan.

Äänitteet auttaa kuuntelemisen kautta lähestymään alkoholismia ja alkoholiongelmaa itseään. Kuulemisen kautta ymmärtäminen on helpompaa, lukemiseen keskittymiskyky ja kärsivällisyys on usein kadoksissa.

Rekisteröidy kun rekisteröitymisen jälkeen kirjaudut pääset sivustolle josta saa apua alkoholiongelmaan sekä tietoutta videoiden avulla (tutustu jäsennyys), myös opit ymmärtämään itse alkoholismia paremmin videoiden ja äänitteiden avulla, näin kykenet suhtautumaan alkoholismiin sairautena, myös oikealla tavalla. Äänitteet ym. avulla pystyt aloittamaan raittiuden tien, katkaisemaan matkanAlkoholismiin myös pitämään tämän. Monet muutkin kaltaisemme on saanut täältä raittiuden alkuun apua ja tukea, sekä raittiuden pitämiseen.

 
 
 

 
 Rekisteröitymään pääsee KIRJAUDU,REKISTERÖIDY SIVUSTOON valinnoista. Tämä mahdollisuus löytyy useilta sivuilta, mutta Kirjautuminen sivustosta helposti (kuten leike on otettu). Valitse Rekisteröidy ja täytä kohdat, katso seuraava kuva.
 

 
 Nimi ei ole pakollinen, kaikki tähdellä merkityt ovat pakollisia. Yläosassa on valintanappeja yksityishenkilölle tai yritykselle valitse kumpaa tuet. Yrittäjä voi hakea omat tunnukset ja antaa näitä yrityksensä yleiseen käyttöön, yrittäjä tee omat valinnat. Näin olet liittynyt tukeen joka on monipuolinen ja kasvaa kaiken aikaa.