• Kaipaatko

  Kaipaatko "kokenutta" tukea!

  Kommentoi, tutustu, mieti kommentteja!
 • 1
 • Tyytyväisyyttä
  Opettelin väkisin tyytyväisyyttä elämääni, sillä olihan tilani paljon parempi, kuin…
 • Alateen
  Alateen http://www.al-anon.fi/cgi-bin/linnea.pl?document=nuorille - vertaistukea ja ryhmätoimintaa nuorille (10-20-vuotiaille), joiden elämään…
 • Hyvää vappua
  Hyvää Vappua kaikille! Vappukin on niitä suuria Juhlia joita osasin…

Jäsennyys tie raittiuteen

Kun omaksumme toipumisohjelman, on meidän ehdottomasti noudatettava tätä, noudattaminen on ratkaisevaa toipumiselle. Aivan kuten juominen (sairautesi) ovat hallinneet elämäämme, täytyy nyt toipumisestamme tulla tärkein asia elämäämme (vain sinua varten).

Toipumisohjelma muodostuu aktiivisten askelien suorittamisesta sen valinnan pohjalta minkä olet sairautesi hoitamiseen valinnut. Pelkkä aineista pidättäytyminen ja odottaminen, että vakava masennus menisi pois, takaa jatkuvan apeuden ja jatkuvat elämän ongelmat. Toipumisessa ei ole kyse siitä mitä et tekisi, vaan siitä mitä teet ”elämä on tekemistä”. 

Lue säännöt Live Chat ym. sivustomme käytöstä

Kaikki kirjoitukset ja mahdolliset asiakirjat jotka sisältyvät tähän sivustoon (LiveChat) ovat vain esitetty tiedoksi muille keskustelijoille. Mikään materiaali ei ole tarkoitettu korvaamaan ammatillista hoitoa tai ottamaan huomioon pätevän psykiatrin tai lääkärin henkilökohtaista apua, sekä lääketieteellistä hoitoa.

Materiaalia tällä sivustolla ei voida eikä saa käyttää perusteena diagnoosin tekemiselle tai hoidon valitsemiselle. Jos löydät jotain, jotka tulisi korjata, ota yhteyttä, info(at)alkoholiongelma.com


Kaikki mitä odotat Jäsenenä Chat-yksityiskeskusteluilta

 Jos sinulla on ongelmia alkoholin käytön kanssa ja haluat apua! Jäsen tuki Chat tarjoaa monenlaista tukea yksityiskeskusteluiden avulla kokeneen henkilön kanssa. Täällä voi tehdä kysymyksiä, tiedämme kuinka raittiuden halun sytyttyä on hämillään, autamme sinua alkuun kokemuksemme mukaisesti. Yksityiskeskustelut kokeneen henkilön kanssa "Kynä" sopii kaikille raittiudesta kiinnostuneille henkilöille. 

Tuki raittiuden alkuun tarjoaa laadukasta vertaistukea päihderiippuvuuteen kaikille sitä haluaville tai siitä kiinnostuneille. Täällä Chatissa toimintamme arvolähtökohtina ovat käyttäjien ja yksilöllisyyden arvostaminen, yhteisöllisyys, sekä kunnioittaminen muita käyttäjiä kohtaan. 

Tuki raittiuden alkuun on käyttäjille turvallinen (nimettömänä toimiminen) ja muutosta (raittiutta) edistävä yksityiskeskustelu yhteisö.

Tarjoamme raittiuden tueksi laajan kokemuksen, Tuki raittiuden alkuun tuodaan esille äänitteitä, artikkeleita yksityiskeskusteluita paljon päivitettyjä uusia asioita raittiutesi tueksi.

Tuki "Jäsenen" raittiuden alkuun ja turvaamiseen yksityiskeskustelut tarjoavat täydellisen ratkaisun alkoholiongelmasta käytäville "tuki" keskusteluille. Tuki "Jäsenet" raittiuden alkuun ja raittiuden turvaamiselle yksityiskeskustelu antaa osallistujille mahdollisuuden keskustella yksityisesti nimettömänä. Yksityiset keskustelut voivat olla teksti-, ääni- tai jopa videopuheluita. Jokaisella on omaa sanottavaa ja kerrottavaa kaikki on toivottavaa, mukana olemisellaautamme toisia, sekä ennenkaikkea itseämme. 

Olemme myös huolehtineet turvallisuudesta. Tuki raittiuden alkuun Chat käyttää SSL / TLS-tietoturvaa keskusteluiden ja käyttäjien tietojen suojaamiseen. Tuki raittiuden alkuun-ryhmäkeskusteluhistoria voidaan arkistoida automaattisesti kolmeksi kuukaudeksi.


 Pelko ja yksinäisyys! 

Mikäli koet epävarmuutta ja kamppailet itsesi kanssa ujoudesta, sosiaalisella epävarmuudella tai pitkäaikaisilla vaikeuksilla saada ystäviä? Totuus on, että kukaan meistä ei ole syntynyt sosiaalisilla taidoilla. Ne ovat asioita, jotka opimme ajan myötä - ja hyvä uutinen on, että voit myös oppia ne. 

Huolimatta siitä, kuinka hermostuneelta tunnet itsesi muiden seurassa, voit oppia käsittelemään itsekriittisiä ajatuksia, lisäämään itsetuntoa ja tulla varmemmaksi vuorovaikutuksessa muiden kanssa. 

Sinun ei tarvitse muuttaa persoonallisuuttasi, mutta oppimalla uusia taitoja ja omaksumalla erilaisen näkökulman voit päästä ujoudesta tai sosiaalisesta arkuudesta, karkottaa yksinäisyyden ja nauttia vahvoista, täynnä olevista ystävyyssuhteista.


 
Rekisteröidy sivustoomme Jäseneksi. Rekisteröinnin avulla saamme kohdistettua sinut oikeaan Jäsenet toimintapaikkaan missä saat yksilöllista tukea juuri sinulle. Lähetämme sinulle rekisteröityäsi antamaasi sähköposti osoitteeseen nimimerkin ja salasanan joilla pääset valitsemaasi omaan Jäsennyytesi sivustoon, vain sinulle